Cum comandati daca nu sunteti din Bucuresti?

  • Vitralii Geamuri sablate. Livram in toata tara 1.

Cum comandati daca nu sunteti din Bucuresti?

Distanta dintre noi si dumneavoastra nu reprezinta o bariera. Priviti dispozitivul de pe care cititi aceste randuri. Cu siguranta a fost creat la mii de km distanta, dar cu toate acestea, dispozitivul se afla la indemana dumneavoastra. De ce nu am aplica principiul calatoriei si pentru sticla decorativa?

De-a lungul timpului am dezvoltat un sistem eficient de comunicare la distanta cu ajutorul telefonului si al celorlalte mijloace tehnice avansate prezente ( whatsapp/e-mail/facebook messenger). Ne-am orientat catre  construirea unor relatii sanatoase si am furnizat cele mai bune informatii clientilor nostri.  Ne plac lucrurile clare, certe, previzibile si predictibile.

Fie ca sunteti din Galati sau Constanta, fie ca sunteti din Iasi sau din Cluj, din Oradea sau din Craiova sau din orice alta  localitate din Romania, tineti cont ca putem ajunge in casa dumneavoastra chiar daca distanta poate fi aparent descurajanta.

Cum colaboram?

Pagina noastra web reprezinta un atelier virtual  in care gasiti aproape toate informatiile ce va pot fi necesare. Puteti identifica usor tehnicile, puteti identifica modele preferate de vitralii sau de geamuri sablate, precum si alte date cu privire la sticla decorativa.

Pasul 1 : Important este sa aveti tamplaria ( comandata, montata sau in curs de a fi montata) sau sistemul de prindere

Pasul 2 : Identificati pe site-ul nostru modelul preferat ( retineti codul sau imaginea )

Pasul 3 : Sunati-ne sau contactati-ne prin whatsapp, e-mail, facebook messenger pentru a stabili exact detaliile legate de ( pret, model, gama cromatica, dimensiuni,  durata de executie, livrare)

Proiectarea modelului

Lucrurile trebuie sa fie clare si transparente. De aceea, alegand serviciile noastre veti beneficia de proiecte la scara cu reprezentarea modelului ales, asa cum el va arata in realitate, atunci cand tehnica ne permite. Detaliile de compozitie si cele de proportionalitate trebuie sa va fie chestiuni cunoscute.  “Stiti ce platiti” nu este doar o expresie, ci o modalitate prin care banii dumneavoastra sunt protejati si un mijloc prin care alaturi de noi puteti fi creatorii propriei sticle decorative. Desenam asa cum va place, fiind mereu in legatura cu dumneavoastra.

Finalizarea proiectului va avea loc o data cu acceptarea desenului, ulterior sticla va intra in faza de executia.

Termenul de executie

De regula, termenele sunt cuprinse intre 3-10 zile lucratoare de la acceptarea proiectului. In cazuri particulare, cand comanda dvs. implica elemente precum sticla securizata sau materiale ce trebuie importate, termenul poate creste cu cateva zile lucratoare. Va vom comunica cu aproximatie termenul de finalizare dupa stabilirea tuturor datelor legate de comanda.

Livram la domiciliul dumneavoastra

Pentru noi, o comanda este finalizata in momentul in care sticla a ajuns in siguranta la destinatie. Ne implicam intr-un mod activ si acordam o atentie deosebita transportului vitraliilor si  geamurilor sablate deopotriva. In functie de suprafata comenzii, aceasta va fi efectuata prin autoturismele noastre proprii, special  adaptate transportului de sticla sau prin firmele de curierat, in ambalaje de lemn. Costurile de transport vor fi cele minime, rentabile si usor de suportat pentru clientii nostri.