Livrare vitralii si geamuri sablate prin curier

  • Livrare vitralii si geamuri sablate prin curier 4

Cutii de lemn pentru vitralii si geamuri sablate

Ne dorim sa oferim produse de vitralii si geamuri sablate oriunde in Romania. Uneori, din pricina distantelor mult prea lungi sau a suprafetelor mici de sticla apelam la firmele de curierat.  Este cea mai buna modalitate testata de noi, fiind sigura, rapida si eficienta.

Transportul sticlei decorative prin firmele de curierat  este conditionat de existenta ambalajelor de lemn, ca factor suplimentar de protectie.

Noi am inteles aceasta cerinta si ne-am asumat rolul de clienti seriosi, executand cutii standard pentru transportul vitraliilor si a geamurilor sablate cu model.

Cutiile sunt realizate din traverse de cherestea dispuse vertical pentru a preintampina torsionarea. In zonele laterale largi, folosim placi OSB de 6 sau 8 mm, in functie de latimea cutiei. Imbinarea elementelor de lemn se face prin cuie impuscate cu pistolul pneumatic.  Vitraliile si geamurile sablate sunt asezate cu atentie pe pat moale de polistiren expandat, fiind protejate cu acelasi material in zonele perimetrale. Peste sticla, va fi asezata o suprafata de polistiren egala cu suprafata patului anterior aplicat, peste care (dupa caz) este intinsa o folie de protectie cu bule de aer. Montarea capacului de OSB trebuie facuta cu grija, fara a transmite tensiune si a pune presiune pe sticla.