Atelierul Vitralii Artistice este prima entitate din Romania care ofera potentialilor sai clienti o platforma bogata si completa de informatii legata de sticla decorativa, o multitudine de schite si imagini ce se pot transforma in idei prin interactiunea dintre noi si dumneavoastra. Desi la prima vedere cautarea unui model sau a unui desen poate parea anevoioasa, tinem sa precizam ca sticla decorativa reprezinta un bun de folosinta indelungata, aflata mereu in prim-planul spatiului de locuit, iar efortul depus prin timpul alocat este nesemnificativ. Fie ca vorbim despre arhitectura casei, despre alegerea vopselurilor, alegerea tapetului, a mobilei, alegerea gresiei sau faiantei, a usilor sau a corpurilor de iluminat, sticla decorativa necesita la randul  sau atentie si concentrare. Asadar, va cerem doar 30 de minute de atentie, timp suficient sa parcurgeti site-ul nostru in intregime, sa intelegeti si sa alegeti cele mai bune idei pentru casa dumneavoastra. Cu noi veti avea garantia lucrului bine facut si va vom oferi tot suportul necesar, atat din punct de vedere tehnic, raportat la siguranta, functionalitate, cat si din punct de vedere artistic sub forma desenului si a paletei cromatice. Filosofia noastra este aceea de a crea cu drag produse, iar dumneavoastra sa primiti repere decorative pretioase, perfect integrabile in armonia spatiului interior.

“Cum alegem desenul? Sunt foarte multe modele.”, este reactia des intalnita a clientilor nostri, de aceea in cele ce urmeaza dorim sa va prezentam un scurt ghid, ca dumneavoastra sa stiti exact ce si unde sa cautati.

Pe scurt:

A. Intelegerea tehnicilor prin exemplificare

B. Identificarea modelelor din zona primara  a meniu-ului si din aria de Catalog

C. Contactati-ne

D. Proiectarea desenului.

E. Executia/Livrare.

 

A. Intelegerea tehnicilor prin exemplificare

 

 Sticla sablata

Stica sablata este executata in 3 moduri:

 

1.Sablarea pe sticla float, clara:

 

2. Sablare pe sticla matelux

 

3. Sticla sablata colorata

 

Vitraliile

Vitralii sunt executate in 3 tehnici:

 

1.Vitralii Overlay cu fire metalice colorate

 

2. Vitralii cu cristale cu fire metalice colorate

 

3. Vitralii cu rasini, fire polimerice colorate

 

      B. Identificarea modelelor din zona primara a menu-ului sau din aria de Catalog

Daca ati inteles tehnicile, urmatorul pas este sa vizualizati imaginile/schitele si sa retineti (salvati) modelele care va inspira. Tineti cont de faptul ca ne intereseaza in primul rand desenul. In cazul modelelor ce prezinta culori, acestea din urma sunt optionale si pot fi modificate in functie de ceea ce va doriti.

     C. Contactati-ne 

Cel mai usor mod de a stabili o legatura este sa ne contactati. Impreuna vom identifica toate datele necesare realizarii sticlei decorative ( model ales, tehnica, dimensiuni, grosime, timp de executie, masuratori, transport, montaj etc) si va vom face o oferta de pret personalizata.

     D. Proiectarea desenului.

Atelierul nostru va ofera posibilitatea de a vedea la scara, schita sticlei decorative inainte ca aceasta sa fie executata atunci cand tehnica ne permite. Aveti posibilitatea de a interveni si de a modifica liniile desenului sau daca este necesar sa modificati culorile. Prin schita puteti observa proportionalitatea si modul in care desenul se incadreaza pe dimensiunile necesare, ca la final sa nu existe niciun fel de surpriza intre ceea ce ati comandat si ceea ce va ajunge in casa dumneavoastra.

E. Executia/Livrarea.

Imediat dupa acceptarea proiectului, sticla decorativa va intra in lucru, iar timpul de executie va va fi comunicat in prealabil, de regula fiind cuprins intre 3-10 zile lucratoare. Cand comanda va fi finalizata, prin serviciul de notificare veti fi anuntati telefonic/ sms/ email/whatsapp/ facebook messenger ca sticla este gata si pregatita de predare/livrare.

Va multimim pentru timpul acordat si va asteaptam cu drag,

Cu stima, echipa Vitralii Artistice.