Vitralii cristale cu fire metalice colorate aplicate in relief.

Fie ca vorbim despre usi de interior, usi de exterior sau ferestre, vitraliile cu cristale sunt potrivite interioarelor croite cu bun gust. Vitraliile imprima o doza de eleganta si rafinament, se fac remarcate si aduc un plus de frumusete spatiului de locuit.

Vitralii cristale. La fel ca bijuteriile care necesita pietre aplicate pentru a le scoate mai mult in evidenta, vitraliile sunt imbogatite cu forme speciale de sticla fasetata cu efect de cristal. Respectand traditia vitraliului, cristalele sunt imbracate in fire metalice in diverse culori si grosimi, raportate la cromatica, respectiv proportionalitate. Reflexiile create de folosirea cristalelor potenteaza liniile desenului, scot in evidenta vitraliul si pun in valoare usile sau ferestrele pe care acestea sunt asezate, atat la interiorul cat si la exteriorul spatiului de locuit.

Pentru vitraliile cu cristale beneficiati de urmatoarele in mod gratuit:

– Consultanta in alegerea modelului si stabilirea indicilor tehnici necesari ( desen, culori, fir metalic, dimensiuni, grosime, securizare, etc.)
– Tinem legatura si obtinem informatii de la producatorul tamplariei atunci cand este necesar.
– Proiect la scara. Puteti vizualiza vitraliile inainte de a fi executate, avand optiunea de a modifica formele sau culorile.
– Ghid de intretinere

Servicii gratuite sau contracost in functie de cantitate

-Masuratori profesionale
-Transport cu autoturisme specializate
-Ambalaje de lemn sigure pentru transport national cu firmele de curierat
-Montaje profesionale