Atelierul Vitralii Artistice va pune la dispozitie cea mai buna oferta de sticla decorativa din Romania, o colectie de schite formata din cateva mii de modele. De la clasic la modern, de la abstract la geometric, de la figurativ la natura,  schitele sunt mijloace utile de inspiratie. Alegeti modelele preferate, retineti codurile afisate si solicitati oferta de pret.

Raspundem cererilor de oferta in mai putin de 24 de ore de la solicitare, pe baza urmatoarele coordonate: 1.Codul modelului ales; 2. Dimensiunile sticlei; 3. Grosimea; 4. Tipul de sticla (simpla, termopan, securizata, etc.). Va stam la dispozitie cu drag alegand o modalitate de contact: E-mail: vitraliiartistice@yahoo.com sau la telefon: 0723168495 / 0720041022

Sticla decorativa inseamna personalizare si adaptare la nevoile individuale. In atelierul Vitralii Arstistice cream modele dupa forma usilor sau ferestrelor dumneavoastra, obtinand maximum de expunere si efect intr-o nota artistica.  Impreuna, putem desena, modifica si reinterpreta modelele, iar prin serviciul gratuit: „Stiti ce platiti”, va vom inainta desenele spre aprobare.

Termenele noastre sunt cumprinse intre 3-5 zile lucratore, exceptie facand particularitatile speciale solicitate in compunerea comenzilor (exe: securizare; prelucrari de structura), ale caror termene pot varia intre 5-10 zile lucratoare. Livram oriunde in Romania, atat prin autoturismele proprii cat si prin firmele de curierat rapid in cel mai scurt timp.