Serviciul de consultanta profesionala

Alegerea modelului preferat sau a tehnicii poate fi dificila uneori. De aceea, prin serviciul gratuit de consultanta va vom oferi asistenta necesara atat pentru partea de creatie, cat si pentru implementarea tehnica a proiectului.

Serviciul de proiectare si informare online

Scurtam distantele si reducem timpul de lucru. Comunicam usor  prin: E-mail,  WhatsApp, Facebook Messenger fara a fi necesara prezenta fizica a dvs. in atelier. Proiectam si va aratam proiectul online direct pe smartphone, tableta sau laptop.

Serviciul de masuratori si montaj

Latime, intaltime, grosime, rezistenta sau montaj? Va par necunoscute? Stati fara griji, ne vom ocupa noi de aceste aspecte in vederea obtinerii celor mai bune rezultate. Suntem alaturi de dumneavoastra si raspundem cu promptitudine solicitarilor.

Serviciul specializat de transport

Caracteristicile fizice ale sticlei impun transportarea acesteia in conditii specifice de minima torsiune si de planeitate. Dispunem de autoturisme specializate si asiguram, la cerere, transportul in siguranta, oriunde este nevoie.

Ne place sa ne tinem de promisiuni, de aceea va vom notifica de indata ce comanda dumneavoastra a fost executata, prin una dintre metodele moderne de comunicare. Fie ca va trimitem un sms, un telefon sau un mesaj pe whatsapp ori facebook messenger, cu noi veti fi mereu informat. Suntem mereu prezenti indiferent de ora si avem telefonul deschis permanent. Timpul dumneavoastra este protejat, iar efortul de a ne alege va fi rasplatit cu buna noastra credinta.

Traducerea proiectului in practica necesita o buna relationare  intre noi si dumneavoastra, respectiv interdisciplinar intre noi si proiectanti, de aceea suntem pregatiti sa lucram si sa obtinem informatii in mod direct de la: arhitecti, producatori de tamplarie, designeri sau mesteri.

Desi nu sunt frecvente accidentele casnice prin care sticla este deterioarata, exista cazuri cand, prin loviri puternice cu corpuri dure,  sticla cedeaza si trebuie refacuta pe coordonatele initiale. Daca nu stiti cine a executat comanda anterioara sau pur si simplu, executantul nu mai exista pe piata, in atelierul nostru gasiti un partener de incredere. Vom prelua sticla veche si copia fidel modelul, atat din punct de vedere structural cat si cromatic.