Cum programam o vizita la atelier?

  • Programare vizita atelier

Cum programam o vizita la atelier?

Activitatea noastra este una dinamica, fiind impartita intre lucrul efectiv din atelier si lucrul de teren. Orarul nostru de functionare este de Luni pana Vineri (10.00-19.00), inclusiv sambata ( 10.oo-13.00). Facem precizarea ca acest orar este cu titlu informativ si poate fi restrans sau extins. De asemenea, orarul va fi adaptat in functie de timpul pe care clientii nostri il au la dispozitie.

De exemplu, daca programul dumneavoastra permite o intrevedere intre orele 19.00 si 20.00, de comun acord putem fixa o intalnire in acest interval de timp. La fel de usor, ne putem intalni si in zilele de week-end in afara orelor de program.

De ce este necesar sa ne contactati in prealabil?

Recomandarea noastra este aceea ca, inainte de a efectua o vizita la atelier sa ne sunati. Chiar daca vizita este intreprinsa intre orele mai sus mentionate este posibil ca noi sa nu fim prezenti la atelier. Se intampla des  sa fim plecati pe teren, la furnizori, la montaje sau plecati in tara pentru livrari. Vrem sa preintampinam aparitia unor situatii neplacute, iar cea mai buna solutie este de a stabili concret o programare.

In cat timp se poate efectua o vizita la atelier?

Fiind o chestiune de timp, programarile pot avea loc dupa caz, in ziua curenta sau la o data ulterioara. Avand un program flexibil, ne va fi usor sa stabilim cu exactitate ziua si ora la care ne putem intalni.

Ce discutam in cadrul intrevederii?

In primul rand este foarte important sa intelegem nevoia dumneavoastra si destinatia sticlei decorative (vitralii, geamuri sablate cu model). Daca este vorba de sticla pentru usi,  daca este vorba de sticla pentru ferestre, de luminatoare, etc. Va vom prezenta tehnicile si va vom furniza informatii relevante cu privire la modalitatea de lucru si la tipul de materiale ce vor fi folosite. Impreuna vom stabili detalii privitoare la model, gama cromatica, dimensiuni, timp de lucru, respectiv despre predare, livrare si/sau montaj, modalitati de intretinere.

Cand nu este necesara vizita la atelier ?

Vizitele la atelier nu sunt mereu necesare. Daca ati parcurs site-ul in intregime, ati inteles tehnicile si ati ales un model sau un set de modele, atunci detaliile se pot stabili prin mijloacele de comunicare la distanta via telefon, whatsapp, e-mail sau facebook messenger.

 

 

Va asteptam cu drag,

Echipa Vitralii Artistice