Inainte de a ne contacta

  • Inainte de a ne contacta

Pagina noastra web reprezinta o platforma complexa informativa, o sursa de inspiratie bogata ce vine in sprijinul dumneavoastra in vederea alegerii sticlei decorative, o traducere a atelierului nostru fizic in mediul online.  #unimdistantele, #unimRomania, sunt devizele noastre si ne dorim sa ajungem cat mai usor in casele dumneavoastra indiferent de localitatea din care sunteti gratie internetului.

Tinem sa precizam ca ne puteti contacta oricand. Daca aveti nelamuriri si doriti sa intelegeti mai usor anumite date ori este necesar sa solicitati in prealabil informatii, suntem mereu prezenti, uneori pana la ore tarzii si chiar in week-end. Ne puteti contacta prin telefon, e-mail, whatsapp sau Facebook Messenger, iar noi va vom raspunde cu drag.

Recomandarile noastre sunt ca, inainte de a ne contacta:

  • Sa aveti tamplaria ( montata, in lucru sau sa fie comandata). Noi producem exclusiv sticla decorativa.
  • Sa urmariti site-ul, sa va formati o idee despre ceea ce va doriti, sa retineti modelele, tehnicile pe baza carora putem demara un proiect.
  • Daca va place un anumit model, iar culorile sale sunt altele decat cele pe care le-ati fi dorit, trebuie sa stiti ca acestea sunt absolut optionale si pot fi schimbate dupa preferinte. Ne intereseaza in principal desenul/schita acestora si mai putin culorile, acestea din urma va vor fi prezentate in proiect spre aprobare.
  • In cazul in care nu ati gasit un model pe forma usii ori a ferestrei, nu va descurajati. Suntem obisnuiti sa cream modele unicat, personalizate si proportionale pe forma ceruta.
  • Trebuie sa stiti ca apeland la serviciile noastre, va vom ghida si va vom pune in vedere toate aspectele necesare, urmand ca fiecare actiune sa fie aprobata de dumneavoastra. Ne plac lucrurile clare, transparente, sigure si doar impreuna putem obtine cele mai bune rezultate.
  • Preturile vor fi stabilite anterior lansarii comenzii in executie si vor ramane neschimbate pana la finalizare lucrarii