10 motive pentru a ne alege

 • 10 motive pentru a ne alege | Vitralii Arstistice

10 motive pentru a ne alege

De aproape doua decenii producem sticla decorativa in Romania, am ales acest drum bazandu-ne pe moralitate, pe incredere, pe dezvoltare  dar mai ales pe respect pentru meserie si in egala masura pentru clientii nostri. Am evoluat de la an la an si putem spune ca ne-am format un profil de seriozitate in antreprenoriat.  In tot acest timp, am raspuns provocarilor diverse, am intalnit sute de tipologii de clienti si putem spune fara rost de tagada ca nu am dezamagit. Multumirea noastra nu se rezuma la partea pecuniara, ci la faptul ca am executat produse calitative pentru care am primit apreciere, iar persoanele care ne-au acordat credit ne poarta recunostinta si ne recomanda.  Comparativ cu alte alteliere din tara, am ales sa fim autonomi, sa aducem, sa implementam si sa dezvoltam tehnicile in propriul nostru atelier, sa le studiem si sa le aflam comportamtentul inainte de a le promova, fara a transfera riscul clientilor nostri. De asemenea, am ales drumul studiilor de specialitate pana la cel mai inalt nivel, fara a sari etape din evolutia profesionala, avand atitudine artistica, critica, analitica, tehnica, orientata catre obtinerea celor mai bune rezultate. Pe scurt va putem enumera o serie de motive puternice pentru care sa ne alegeti produsele si serviciile:

 1. Atelierul Vitralii Artistice va oferta prin intermediul platformei web o baza informativa solida in care veti putea gasi mii de modele de sticla decorativa, atat sub forma schitelor cat si a imaginilor, traduse in diferite procedee, fiind aproape imposibil sa nu gasiti un model pretabil pentru caminul  dumneavoastra. Totodata, pe site-ul nostru puteti gasi informatii din arii diverse ce va pot servi in viitoarea alegere, puteti intelege si identifica tehnicile precum si multe informatii utile.
 2. Optand pentru produsele si serviciile noastre, veti avea garantia unui rezultat optim din punct de vedere estetic, artistic, tehnic si functional. Lucrarile efectuate de noi trebuie sa raspunda autoexigentelor, fiind mereu la standardele de calitate din domeniu. De asemenea, va vom comunica anterior preluarii comenzii avantajele sau dezavatajele (acolo unde exista) oferite de tehnici, fara a realiza experimente pe sticla dumneavoastra sau in afara cunostintelor noastre. Produsele noastre trebuie sa fie de calitate.
 3. Consultanta de specialitate reprezinta un punct forte in activitatea noastra si este coordonata de catre profesionisti cu sprijinul echipei interdisciplinare formate din artistul plastic si grafician. Incercam sa intelegem nevoile dumneavoastra, iar impreuna sa gasim solutiile potrivite.
 4. Design-ul adaptat al modelelor reprezinta o caracteristica fundamentala in realizarea sticlei decorative. Modelele vor fi construite proportional in raport cu dimensiunile oferite de tamplaria dumneavoastra, vor fi gandite si reinterpretate astfel incat optic sa se incadreze curat in plan. Paleta cromatica va tine cont intotdeauna de preferintele dumneavoastra si de amenajarea pe care ati dat-o locuintei.
 5. Serviciul “Stiti ce platiti” este poate cel mai important mijloc prin care oferim transparenta in privinta achizitionarii sticlei decorative. In functie de tehnica aleasa si acolo unde este posibil va dam sansa de a vedea in prealabil schita tehnica a proiectului, lasandu-va posibilitatea de a interveni si de a modifica desenul conform dorintelor. Liniile desenului sau paleta cromatica depind doar de dumneavoastra.
 6. Serviciul de notificare. Suntem primii producatori din Romania care au implementat serviciul de notificare. Cu noi veti fi informati inca din stadiul preliminar (cu aproximatie) cand comanda dumneavoastra va fi executata, iar la momentul finalizarii lucrarii veti primi notificare prin telefon, e-mail, whatsapp, facebook messenger ca suntem pregati de livrare.
 7. Serviciul de refacere. Fie ca ati deteriorat din greseala sticla decorativa produsa de noi, fie aveti o sticla decorativa executata de un alt producator si acesta nu mai poate fi gasit sau care si-a incetat activitatea, in cadrul atelierului nostru veti gasi sprijinul necesar. In cel mai scurt timp vom copia si reproduce modelul dumneavoastra, pe forma si culorile initiale. Raspundem la acelasi numar de telefon de aproape doua decenii.
 8. Termene de executie scurte. Filosofia noastra de lucru este aceea de a ne tine de promisiuni si de a ne achita de obligatiile asumate in cel mai scurt timp cu putinta. Alegand serviciile noastre timpul dumneavoastra de asteptare va fi cuprins intre 3 si 10 zile lucratoare de la data acceptarii comenzii in functie de tehnica aleasa.
 9. Oferim un intreg pachet de bunuri si servicii. Fie ca vorbim despre sticla decorativa realizata in cele mai bune si curate tehnici de executie, fie ca vorbim despre consultanta, despre masuratori,  transport sau montaj, in atelierul Vitralii Artistice gasiti un prieten si un partener de incredere.
 10. Livram in toata Romania. Indiferent de orasul din care sunteti, puteti comanda la noi sticla decorativa. Nu este necesara prezenta dumneavoastra fizica in cadrul atelierului nostru, prin mijloacele de comunicare la distanta (telefon, e-mail, whatsapp, facebook messenger) putem stabili toate datele necesare legate de tipul si de forma sticlei decorative. Comanda dumneavoastra va fi livrata prin intermediul autoturismelor noastre specializate sau prin cutii de lemn cu una dintre companiile de curierat din Romania.